S'està carregant la pàgina....

Millora la teva productivitat amb efectivitat

#Tasca 7

amb Jordi Fortuny

Dilluns 1 de juliol coneixerem a Jordi Fortuny Baduell d’ OPTIMA LAB per parlar del mètode d’ #efectivitat personal i del seu Llibre “Recupera tu vida con la mente extendida”.
Amb aquesta entrevista  coneixeràs la diferència entre ser productiu i ser més efectiu, amb tècniques pràctiques i aplicable com ara, gestionar els nostres correus electrònics i canals d’informació desactivant avisos i potencials estressors.

OptimaLab van ser de les primeres empreses certificades en el mètode de productivitat GTD (Getting Things Done). El 2023 publiquen el seu propi mètode Optima 3 i  asseguren aconseguir un 40 % millora d’efectivitat.

Mitjançant la construcció de nous hàbits i la creació de la teva pròpia ment estesa a través de llistes flexibles creades i gestionades a la teva mida és un mètode ideal per a persones autònomes i emprenedors..

Efectivitat és «fer bé les coses correctes», és a dir, fer les coses de forma eficient i eficaç. L’efectivitat té a veure amb «què» coses es fan i amb «com» es fan aquestes coses.

Vols conèixer el teu grau de connectivitat ?

CANSAT/DA D’ESTAR TANT
LLIGADA AL MÒBIL O L’ORDINADOR?

Ara amb el programa de benestar digital pots calcular el teu grau de connectivitat a les TICS i aprendre nous hàbits per millorar la teva
productivitat.

Comença ara mateix fent dos tests i  t’entreguem gratuïtament un informe sobre el teu risc d’hiperconnexió.

El benestar digital és una forma de vida, mentre s’utilitza tecnologia, que promou una salut i un benestar òptims en què s’integren cos, ment i esperit l’individu per viure més plenament dins de les comunitats humanes, naturals i digitals.

Comunicación (Bàner de blog) (1)

El joc del Benestar digital
setmana a setmana

Canvia la teva relació amb la tecnologia,
millora la teva productivitat augmentant el teu benestar digital

Tasca 8: coneix els beneficis terapèutics de la natura

Dilluns 8 de juliol coneixerem a Eduard Corbera de natura-t.com per parlar de banys de bosc (shiring yoku) una pràctica originària del Japó que recupera la connexió de les persones amb la natura molt necessària avui a dia. En l'entrevista  coneixerem que és el transtorn de dèficit de natura i com es presenta cada vegada més en persones que vivim especialment en ciutats i treballant davant les pantalles.

Coneixerem els beneficis sobre la salut de practicar els banys de bosc i de so i com poden ajudar-nos a reduir l'estrès i la hiperconnectivitat amb la natura.

Tasca 7: Millora la teva productivitat amb efectivitat

En la tasca 7 del joc de #kitkatDigital coneixerem la diferència del concepte de productivitat i efectivitat. Efectivitat, un concepte més lligat als professionals de coneixement, és «fer bé les coses correctes», és a dir, fer les coses de forma eficient i eficaç. L'efectivitat té a veure amb «què» coses es fan i amb «com» es fan aquestes coses.

Tasca 1: Dormir sense el mòbil a la tauleta de nit

Aquesta primera setmana preguntem a la comunitat d'emprenedors i professionals sobre un hàbit molt habitual, dormir amb el mòbil a la tauleta de nit. Hi han molts motius per consultar el mòbil i no sempre són els avisos 😉 Et preguntem si ho fas i quines conseqüències creus que pot tenir en la teva qualitat de la son. La setmana que ve coneixerem com podem configurar els avisos i les diferents opcions de connectivitat. Gràcies per la vostra participació.

Tasca 3: Estira el teu cos 5 minuts, coneix la pausa activa

La pausa activa és un tipus d'exercici que et permet estirar el teus muscles i articulacions de forma ràpida. Pots practicar la pausa activa a la teva taula o bé, dret En David mostra en aquest breu vídeo Esperem que t'agradi i sobretot, que la posis en pràctica. Si et ve de gust, compateix amb nosaltres el te feedback!
Close Panel