S'està carregant la pàgina....

Coneix els beneficis terapèutics de la natura

#Tasca 8

amb Eduard Corbera

Dilluns 8 de juliol coneixerem a Eduard Corbera de natura-t.com per parlar de banys de bosc (shiring yoku) una pràctica originària del Japó que recupera la connexió de les persones amb la natura molt necessària avui a dia.

En l’entrevista  coneixerem que és el transtorn de dèficit de natura i com es presenta cada vegada més en persones que vivim especialment en ciutats i treballant davant les pantalles.

Coneixerem els beneficis sobre la salut de practicar els banys de bosc i de so i com poden ajudar-nos a reduir l’estrès i la hiperconnectivitat amb la natura.

El Trastorn per dèficit de natura és la  resposta a l’esforç prolongat del cervell humà als estímuls de la vida urbana ( i tecnològicament connectada) i es tradueix en desordres d’atenció, hiperactivitat, disminució de la capacitat creativa, obesitat i increment de malalties respiratòries
Richard Louv
Comunicación (Bàner de blog) (1)

El joc del Benestar digital
setmana a setmana

Canvia la teva relació amb la tecnologia,
millora la teva productivitat augmentant el teu benestar digital

Tasca 3: Estira el teu cos 5 minuts, coneix la pausa activa

La pausa activa és un tipus d'exercici que et permet estirar el teus muscles i articulacions de forma ràpida. Pots practicar la pausa activa a la teva taula o bé, dret En David mostra en aquest breu vídeo Esperem que t'agradi i sobretot, que la posis en pràctica. Si et ve de gust, compateix amb nosaltres el te feedback!

Tasca 1: Dormir sense el mòbil a la tauleta de nit

Aquesta primera setmana preguntem a la comunitat d'emprenedors i professionals sobre un hàbit molt habitual, dormir amb el mòbil a la tauleta de nit. Hi han molts motius per consultar el mòbil i no sempre són els avisos 😉 Et preguntem si ho fas i quines conseqüències creus que pot tenir en la teva qualitat de la son. La setmana que ve coneixerem com podem configurar els avisos i les diferents opcions de connectivitat. Gràcies per la vostra participació.

Tasca 7: Millora la teva productivitat amb efectivitat

En la tasca 7 del joc de #kitkatDigital coneixerem la diferència del concepte de productivitat i efectivitat. Efectivitat, un concepte més lligat als professionals de coneixement, és «fer bé les coses correctes», és a dir, fer les coses de forma eficient i eficaç. L'efectivitat té a veure amb «què» coses es fan i amb «com» es fan aquestes coses.
Close Panel