El proper dijous 7 de juny, dins el programa del MAC audiovisual 2018 realitzarem el primer  WorldcafèNET, una nova fórmula de trobada en la que es combina el networking efectiu amb metodologies àgils com el worldcafè.

La finalitat d’aquesta trobada és recolzar la comunitat digital e de Granollers i Vallès facilitant la comunicació entre persones emprenedores i freelances dotant- los  d’espais i d’eines Dinamitzaran el WorldcafèNET dos vallesans amb ADN emprenedor,  Rosaura Alastruey i Jordi Puigdellívol.

L’any passat ja vam realitzar una primera iniciativa WorldcafèTIC on es van fer les primeres propostes algunes molt engrescadores com realitzar un TEDGranollers

WORLDCAFENET (2)

Un networking molt esperat

Feia molt de temps que els emprenedors de Granollers Mercat demanaven un networking. Hem trigat una mica però creiem que l’espera ha valgut la pena. Per tal que tothom en tragués el màxim profit hem organitzat la trobada en dos grans grups que interactuareu entre vosaltres des dels primer minut!

 

PROGRAMA

 • 15.30 – 15.45 h Presentació de propostes del 1r Worldcafé 2017 i del portal EtsDigital.cat
 • 15.45 – 16.15 h Taula rodona: Talent digital
  Com emprendre bé en el món digital. Experiències emprenedores  amb Carina Espinosa d’Espai Theke.cat, Vanessa Navas de QualityDomus.es i Jordi Guifré de Grafix.es

Modera Jordi Puigdellívol

 • 16.15 – 16.30 h – Breu dinàmica Networking efectiu – trencant el gel
 • 16.30 – 18.30 h  – Inici Worldcafè 
  • Co-creació de projectes emprenedors
   Parlerem de les solucions conjuntes entre emprenedors “tradicional” i “digital”
  • Networking emprenedors, freelances
   Coneixeràs emprenedors i professionals de primera de la teva ciutat i del Vallès en general
 • 18.30 Tancament

 

>>>>> INSCRIU-TE!

Places limitades

 

Arriba la trobada emprenedora a Granollers de l’Any, WorldcafèNET