S'està carregant la pàgina....

Vetllem per un ús responsable de la tecnologia

PROGRAMA DE BENESTAR DIGITAL PER EMPRENEDORS i autònoms

Trobar l’equilibri en un món hiperconnectat

Benestar digital:

un tema pendent després de la COVID?

Des del 2020 l’estrès, l’ansietat i l’esgotament professional s’ha anat incrementant entre els professionals també del sector professional i digital.

Cada vegada es publiquen més estudis científics i informes  d’empreses  que visibilitzen els efectes de la hiperconnexió i els seus efectes sobre la salut i el benestar 

Sense anar gaire lluny l’any 2022,   l’organització mundial de la salut (OMS) declara formalment l’esgotament laboral com una malaltia professional .

El burnout o esgotament professional és el resultat de l’estrès crònic en el lloc de treball  que no s’ha gestionat amb èxit. Es refereix a fenòmens que es produeix en l’àmbit laboral  i no s’han d’aplicar per descriure experiències d’altres àrees de la vida. 

Què és la hiperconnectivitat i com ens pot afectar?

La hiperconnectivitat, es a dir l’excès o sobreexposició amb al tecnologia té usn efectes sobre  la nostre salut i rendiment professional.
Si creus que pot ser el teu cas,  cal prevenir, canviar hàbits i aprendre noves formes de relacionar-nos amb la tecnologia.

El benestar digital és una forma de vida, mentre s’utilitza tecnologia, que promou una salut i un benestar òptims en què s’integren cos, ment i esperit l’individu per viure més plenament dins de les comunitats humanes, naturals i digitals.

La relació amb la tecnologia depèn de factors unipersonals, de  l’ús de què se’n faci de la tecnologia. En el cas de les persones emprenedores o dels professionals digitals que  presenten un alt grau de connectivitat és molt més difícil trobar aquest equilibri afectant la salut, les relacions personals i professionals  i la productivitat.

Si creus que la hiperconnectivitat t’està afectant, t’animem a omplir aquesta enquesta per conèixer aquells àmbits que pots canviar.

Tria la calculadora més adient:

Objectius del programa de benestar

Formació estiu

Cuida la teva salut articular, física i mental a través del moviment

Dies: 27 juny, de 15 a 17.30 h
Format: presencial
Aprofitem l'estiu per canviar d'hàbits amb David Mayorgas
Practicarem la pausa activa per moure'ns, aprendre a respirar i combatre el sedentarisme i fer una vida més sana

SomNúvol: eines eficients d'Oficina i teletreball amb programari lliure.

Dies: 3 de juliol, de 9.30 a 11.30 h
Format: online
Coneix els serveis e programari lliure que ofereix Som Núvol com alternativa eficient d'eines per a treballar

Eines de productivitat i Benestar digital per a emprenedors i persones autònomes

Dia: 10 de juliol, de 9.30 a 11.30 h
Format: online
La tecnologia està creada per solucionar i facilitar la vida i la productivitat professional. En aquests taller coneixerem eines que ens poden ajudar a millorar el nostre benestar i la productivitat

Digital Wellness: Aprofita l'estiu per crear la teva dieta digital

Dia: 17 de juliol, de 9.30 a 12.30 h
Format: online
Et permetrà fer un seguiment de forma objectiva i tangible, posar a prova el teu compromís amb tu mateix. Aplicarem tecnologia de freqüència cardíaca per mesurar resultats i conèixer l'evolució.

Joc del benestar digital

Ets un emprenedor o professional i et sents hiperconnectat/da?

Et convidem a jugar al joc de Benestar digital del punttic de Can Muntanyola. Cada dilluns treballarem algun aspecte que millori la teva productivitat i equilibri digital.

Del 3 maig al 15 de juliol  coneixerem tots els aspectes de la hiperconnectivitat que presenten emprenedors, autònoms i professionals del sector digital/ tecnològic.

TECNOLOGIA

BENESTAR DIGITAL

25 ACTIVITATS

ENTREVISTES

Cada dilluns proposem una tasca per aconseguir el benestar digital

 • Salut
 • Ment
 • Relacions (comunicació)
 • Privacitat
 • Tecnologia
 • Connexió
 • Cultura tecnològica
 • Motivació
 • Barreres / Zona de confort
 • Productivitat
 • Consciència
 • Natura

Segueix en directe el joc !

Sobre Benestar Digital per emprenedors i professionals

Guia pel Benestar Digital

FAQ s

1. Què és el benestar digital?

El benestar digital és l’estat o la relació òptima de qualsevol persona o professionals amb la tecnologia . La relació amb la tecnologia depèn de factors unipersonals, de l’ús de que se’n faci de la tecnologia.

2. Benestar digital i professionals dels sector

En el cas de les persones emprenedores o dels professionals digitals que presenten un alt grau de connectivitat és molt més difícil trobar aquest equilibri afectant la salut, les relacions personals i professionals i la productivitat.

3. Digital Wellness Day

La missió del Digital Wellness Day és proporcionar recursos gratuïts basats en investigacions per donar suport al benestar a l'era digital. En el seu cinquè any consecutiu, el Digital Wellness Day és un moviment global i una festa internacional dedicada a mobilitzar les masses. Junts, practiquem una pausa i optimitzem la nostra relació amb la tecnologia.
Close Panel