El 18 d’abril, tres alumnes de Cardedeu i alumnes del Carles Vallbona han presentat el seu prototipus del Directori de Professionals TIC del Vallès Oriental.

Aquest projecte té el seu orígen en les propostes que van formular la comunitat digital a les trobades anuals del WorldCafèNET i el WorldCafèTIC

El prototipus s’està desenvolupant amb el framework de Sympony i quan estigui desenvolupada s’enllaçarà la plataforma d’ etsdigital.cat . Presentarà funcionalitats com la geolocalització, gamificació i dinamització de tots els participants de plataforma

La Presentació del Directori de professionals TIC va ser una de les activitats de les  Jornades Tècniques que cada any organitza l’IES Carles Vallbona, un referent tecnològic en la nostra comarca.

Oriol Boada, Michael Salgado, Javier Barga estudien Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (DAM) i aquest és el seu projecte final.  Presentaran la versió a finals de mes que serà avaluada pels professors.

Qui va dirigit el directori?

El directori està dissenyat per a que participin empreses, professionals, espais vinculats al sector  tecnològic i digital. Serà de gran utilitat per a donar a conèixer especialment les noves empreses i emprenedors que tot just acaben d’iniciar la seva activitat.

En aquest sentit,  també s’ha pensat en una categoria de formació i talent digital que anirà associada als nous serveis que s’aniran desenvolupant durant aquest any.

Un projecte col·laboratiu 

El  Directori és un projecte obert que busca dinamitzar de forma col·laborativa la comunitat i és una de les primeres iniciatives que allotja la plataforma d’ etsdigital.cat

Podeu seguir l’evolució del projecte al gestor de projectes de trello.com

 

  • Autor de l'entrada:
  • Categoria de l'entrada:Blog

Presentació del 1a versió Prototipus de Directori de Professionals TIC