El sector digital com a una oportunitat de retenció de talent,  creació d’ocupació i impuls de l’activitat empresarial innovadora

[Data] 22/03/17
[Lloc] Can Muntanyola – Granollers
[Hora] de 15.15 a 19 h

[Inscriu-te]

Cada vegada són més les empreses i projectes empresarials del sector digital presents a Granollers i comarca, i al mateix temps, cada vegada és més urgent la transformació digital de tot el teixit empresarial.

Aquesta jornada vol posar en comú els diferents actors locals per contribuir a facilitar la col·laboració i oportunitats dels sector digital: emprenedors digitals i tradicionals, empreses industrials i de serveis, sector públic, entitats empresarials, àmbit acadèmic, centres tecnològics, etc.

El format d’aquesta jornada es basa en la metodologia World Café, una dinàmica d’innovació i col·laboració que fomenta l’intercanvi d’aportacions i experiències, la generació de consensos  entre els assistents, així com també la coneixença, generació de confiança i oportunitats entre ells.

Els temes que es tractaran en aquesta dinàmica, i en clau del món digital i la innovació, seran la gestió del talent i formació, el foment de la col·laboració entre empreses TIC, així com també entre empreses TIC i la resta del teixit empresarial, les necessitats i solucions tecnològiques locals, la col·laboració público-privada i supra-municipal, i la innovació i tendències de futur.

[inscripcions]

[PROGRAMA]

[15:15] Recepció i acreditacions

[15:30] Benvinguda i presentació de la jornada
A càrrec d’Andrea Canelo, regidora de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Granollers

[15:45] Ponència i col·loqui: Revolució digital i nous models de negoci.
A càrrec de: Jordi Puigdellívol, de SHERPA.cat

[16:45] Descans, cafè, networking.

[17:15] Dinàmica World Café
Converses entorn de taules temàtiques per intercanviar experiències, coneixement i propostes. Coneixences,  confiança, interès comú i oportunitats entre els assistents.

[19:00] Fi de la jornada

 

[inscripcions]

[Lloc]  Can Muntanyola | Camí del Mig, 22 | 08401 GRANOLLERS
[Telèfon]  93 861 47 83

[Organitza]  Punttic Muntanyola  – Granollers Mercat

[Col·labora] MAC- Granollers Digital