Núm. Projecte Reempresa : PC13794

Oferta resolta: 

Descripció del projecte:

LubNdub és un portal d’internet per posar en contacte tothom qui practica esport i ho vol fer amb grup o precisa d’un contrincant. És una eina per a relacionar-se i trobar practicants afins i pròxims. Es poden organitzar tant activitats en pista com excursions, esports d’aventura…

Presenta d’una manera visual, atractiva i immediata les activitats que poden encaixar amb el teu perfil i horari. El sistema està desenvolupat aplicant la metodologia responsive de manera que sigui accesible des de tots els dispositius.

Una de les possibilitats del portal és el foment de la socialització entre els membres o usuaris de qualsevol organització com ara clubs, empreses, associacions, organismes públics, … fent petits ajustos per adequar-lo a cada context. En la seva versió actual, és una xarxa social esportiva global – d’on es poden obtenir tantes versions personalitzades com calgui – que incorpora publicitat de tal manera que els anunciants (botigues, monitors i altres professionals, i centres esportius) es mostraran als esportistes de forma segmentada, en funció dels seus esports, bé als que estiguin geolocalitzats en un radi configurat prèviament o bé globalment.

Es cedeix la web i el software, però s’ha d’explotar, tenint moltes possibilitats de creixement.
 

 

  • Autor de l'entrada:
  • Categoria de l'entrada:Anuncis

Es cedeix Portal d’internet de trobades esportives