ENTREVISTA A JORDI GRIVÉ

Jordi Grivé és una persona que d’entrada desperta serenitat. Granollerí de 46 anys i resident a l’Ametlla del Vallès, és emprenedor nat. Conversar amb ell és parlar sempre de noves iniciatives. L’any 1998 va crear  Grafix , una empresa de disseny gràfic/ web i de manteniment d’ informàtica a La Roca del Vallès. Avui visitem les seves oficines i coneixerem algun dels seus projectes …

1. Jordi, A la teva signatura a més de CEO ens indiques que ets Project Manager. Què és un project manager?
Em sento com un gestor del negoci en línies generals. Com sempre, l’equip es la base de l’èxit, tenir bons professionals que lliguin amb els valors d’aquesta empresa i que arribi a transmetre, el resultat als nostres clients. Afegiria, crear l’ambient necessari, que també sigui una bona experiència el fet d’anar a treballar, essencial! .

A nivell de direcció de projectes, has de ser molt polivalent i flexible (per no dir pacient), al final tens que coordinar de la forma més efectiva per arribar a obtenir el què et demanen, un bon producte i també -no ens oblidem- la felicitat del client. Per acabar utilitzaria les lletres del CEO per definir-les amb algunes paraules diferents, Coordinador Empatitzador Observador

2. En la vostra oficina s’hi respira molt bon ambient…Com és portar un equip tant jove? Creativitat i joventut van lligades de les mans?
Es porta fantàstic, es imprescindible de gaudir en el lloc de treball del que es fa i sobretot donar confiança a tot l’equip, de tenir llibertat per proposar, provar, participar… gairebé sempre la joventut té aquest component de creativitat, on si dones marge és pot contagiar fins i tot.

3. Quan vas venir al #WorldcafèNET vas explicar-nos la teva filosofia d’empresa a través de la participació en projectes solidaris. La RSC És la filtantropia del sXXI?
Tant de bo fos així, però penso que encara hi ha molt camí per recórrer, sempre es pot fer més i de vegades les empreses cobreixen espais, sense ser molt rigorosos amb el que fan.

4. Quin n’és dels teus projectes professionals, el que et sent més orgullós?
El propi, Grafix, aquest Novembre farem 20 anys i sempre mires el camí, les persones, l’esforç i les decisions que has anat prenent. Tot i la maduresa adquirida, seguim amb l’esperit de buscar nous reptes professionals. De moment hi ha molta energia.

5. En la sala de reunions de Grafix hi trobem aquest cartell (Social Tapas). Ens pots explicar en que consistia la iniciativa?
Varem organitzar un esdeveniment a La Garriga, buscant una formula que es troba a faltar a la comarca. Sortir de la feina, per tenir una trobada amb experts de Social Media, tot tapejant amb musica i fent un “networking” entre els assistents.

6. Repetiries l’experiència?
Segur! va funcionar i varem valorar molt el treball realitzat, encara que seguim trobant a faltar més agenda similar, ara mateix has d’acabar marxant a Barcelona.

OK_DSC_0090

7. Durant diversos anys heu realitzat cursos d’alfabetització informàtica a ajuntaments vallesans. Com és treballar per i amb l’administració?
Sempre és complexa, has de canviar el xip i acceptar formules diferents de fer les coses, possiblement es perd en agilitat i presa de decisions, però vaja, bastant assimilat.

8. I amb els ciutadans, com et ressona a tu el concepte d’innovació social digital?
Doncs a l’ordre del dia, sobretot amb nous clients, estudiants, empreses i emprenedors, que et sorprenen amb els seus projectes. No deixarà de créixer, motiva veure el nivell de creativitat i de com podem ajudar-los a portar-los a terme.

9. Finalment, a qui t’agradaria que fos el o la següent entrevista d’aquest blog
Proposo a Roberto Caballero, gerent de Actualitza’t, una acadèmia de xinès i d’informàtica  a Granollers

  • Autor de l'entrada:
  • Categoria de l'entrada:Entrevista

Utilitzaria l’acrònim de CEO amb les sigles de Coordinador,Empatitzador i Observador