fixa_directori_mourad

Mourad Mounim Naaman

bikUP Tech Solutions

LES FRANQUESES  DEL VALLÈS 

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

Ets una persona emprenedora i tens una idea de negoci digital? O tens un negoci tradicional i vols fer una transformació digital? Som en Gerard i en Mourad, fundadors de bikUp Tech Solutions. Empresa que es dedica a:

Assesorament per a la maduració i execució d’idees de negoci digitals.

– Construccio de la App/Web vinculats al projecte, amb visió empresarial per a aportar el maxim valor a l’usuari i l’empresa.

– Fem servir les últimes tecnologies i millors pràctiques de programació pensant en la mantenibilitat i escalabilitat del codi en un futur.

PORTFOLI

  • Venersol: Web informativa per una empresa instal·ladora de plaques solars. 
  • Influenceefe: Aplicació web per agències de màrqueting on poden gestionar els seus influencers. (startup en constitució).
  • Developer games RedHat & Banc Santander: plataforma per organitzar reptes i concursos interns. (en creació)
  •  BikUP: App web i mòbil per a gestionar l’estat dels components de les teves bicicletes i quan fer-li manteniment.

PROJECTES D’INTERÈS

Creació d’aplicacions i webs.

grau d'implicació amb la comunitat
1/5

QUÈ POTS APORTAR A LA COMUNITAT?

Ajudar a emprenedors i empreses tradicionals a muntar un negoci sense fronteres (digital). Ajudar a les empreses a utilitzar metodologies de treball òptimes (àgils) mitjançant eines digitals, fent-ne formacions per ensenyar les pràctiques estàndard de la indústria. Equip de programadors per formar equip amb altres persones/empreses per fer projectes digitals. Com fer negoci a través de la xarxa.

QUÈ CERQUES A LA COMUNITAT?

Persones o empreses amb les quals puguem fer projectes conjunts. Fer arribar el més lluny possible el nostre coneixement en el món digital. Aprendre d’altres persones del sector

Guanya visibilitat

Implica't amb la comunitat