fixa_directori_magda_nadal

Magda Nadal J.

subeteaminubemkdigital.com

PREMIÀ DE MAR

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

Marketing digital- redacció tècnica de textos activitats industrials. SEO. Xarxes socials.

La redacció de textos per mantenir actius els llocs web d’empreses industrials és la meva especialitat, sobre medi ambient, prevenció de riscos laborals i seguretat industrial. Escric sobre equipament i processos industrials, enginyeria, additius alimentaris, transports especials, per exemple. Els textos als llocs web d’empreses es pot fer amb un llenguatge entenedor per a qui llegeix, i tenint en compte els criteris SEO de posicionament. Escric en castellà, català i anglés. LinkedIn.

PORTFOLI

 • Redacció blog i FAQS.
 • https://www.atron-europa.es/tendencias/ https://www.atron-europa.es/faq/
  soltecas.
 • Redacció textos lloc web https://www.soltecas.com/
  dicere global.
 • Redacció continguts al blog consultoria innovació.

  PROJECTES D’INTERÈS

  M’agradaria estar en contacte amb gent que fa disseny web i no té prou coneixements de SEO per a implementar-ho als llocs web  que dissenya, així com a oferir-me com a redactora de textos per a les seccions del lloc web. Busco creadors de llocs web B2B industrials.
grau d'implicació amb la comunitat
2/5

QUÈ APORTES A LA COMUNITAT?

Ofereixo una sessió de fins a 60 minuts personalitzada i online per a actualitzar i donar visibilitat al perfil de LinkedIn de qualsevol persona de la comunitat (del anillo). Oferta no válida para familiares/amigos.
 
 

QUÈ CERQUES A LA COMUNITAT?

Busco a Jacks…. Espero trobar gent d’aquesta comunitat  interessada a fer un intercanvi mutu de serveis professionals per a complementar les ofertes de serveis de les dues bandes. A on tú no arribes, jo potser sí, i a l’inrevés. Podem tenir clients en comú?

Guanya visibilitat

Implica't amb la comunitat