SANT CUGAT – BELLATERRA

Agent digitalitzador Kit digital

Agent Digitalitzador Acreditat

Formador i consultor del programa adreçat a emprenedors de Granollers Mercat

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

Agència TIC i de màrqueting amb més de 20 anys d’experiència a METACOM: Inbound marketing

PORTFOLI

  • ChQuimica: Sector Industrial B2B. Projecte integral en Inbound Màrqueting. Desenvolupament de caire internacional amb 6 idiomes, execució de SEO, SEM , Xarxes Socials i Blog. Implantació de CRM.
  • Tancaments Sector reformes B2C i B2B. Especialistes en finestres. Equip 100% digital en captació de leads mitjançant publicitat. Transformació digital a l’equip intern administratiu i equip comercial amb automatitzacions de CRM.
  • MissWood Empresa eCommerce. Consultoría de Software de plataformes ecommerce per a realització de botigues online. Analítica de Dades i Auditoria Digital Internacional.

ALTRES PROJECTES D’INTERÈS

Des de grans empreses a micro-empreses i autònoms. Realitzant projectes com a Consultor Digital Internacional acreditat per la Generalitat de Catalunya com https://www.nutersa.com/ i sent l’equip de la Psicologia Irene García que va començar el camí amb nosaltres. A qui actualment estem renovant el web https://psicologiacatalunya.es/

Què pots aportar a la comunitat? 

Ajudar a la digitalització de les empreses i autònoms. Ajudar-los en fer el salt al món online sense abandonar el dia a dia off line. És important entendre quines

grau d'implicació
5/5

Guanya visibilitat

Implica't amb la comunitat