DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

Directora Creativa de Collage Digital i Animat

PORTFOLI

Collage Gif Musical per Buhos: Llançament de l’àlbum «El dia de la victòria» del grup Buhos de 2020. Vam escollir sis dels seus singles per poder convertir-los en Collage Musical Gif. 

Collage video Informatiu per Asics: Direcció i animació en Collage, per a l’empresa ASICS tenkan-Ten amb la col·laboració de Inverse-K (Michael Ketigian). Un vídeo artístic i informatiu, on compara d’una forma metafòrica la manera de crear una Startup amb el deliciós món de la cuina. 

Collage Campanya per la firma de roba Bumbó: Llançament de sis peces per a la firma de roba Bumbo Barcelona, de la col·lecció primavera estiu 2021, per conmemorar les 6 dones inspiradores de la col·lecció.

 
Treballar amb la Núria ha estat molt fàcil i tot i tenir poc temps, els terminis s'han complert a la perfecció. Ha copsat la nostra demanda ràpidament, trobant propostes i solucions fantàstiques. Estem molt i molt contents amb el resultat.
grau d'implicació amb la comunitat
3/5

QUÈ CERQUES A LA COMUNITAT?

Conèixer nous projectes i nova gent amb qui poder treballar a curt o a llarg plaç

QUÈ APORTES A LA COMUNITAT?

Amb el meu estil de Collage Vintage, reciclo material fotogràfic que s’ha quedat antiquat, per convertir-lo en un contingut totalment innovador i diferent a la resta. Amb aquesta tècnica puc crear qualsevol tipus de projecte com; videoclips, banners, campanyes, branding, publicitat, xarxes socials, gif, etc.

Guanya visibilitat

Implica't amb la comunitat