Tens algun projecte i cerques professionals de l’àmbit digital?

La presència a Internet s’ha tornat imprescindible per a qualsevol negoci.

El servei d’Emprenedoria de Granollers Mercat cada any acull projectes i negocis que es troben en procés de digitalització. 

Si cerques algun perfil professional de l’àmbit digital pel teu projecte, publica la teva demanda al taulell d’anuncis de la comunitat digital de Granollers.

A través del següent formulari pots publicar el perfil, el tipus de projecte i col·laboració.

Una tècnica de Granollers Mercat es possarà en contacte amb tu abans de publicar l’anunci.

Per qualsevol dubte pots escriure a nlloret@granollers.cat

  "Quin perfil professional cerques (requerit)  Data d'incorporació (requerit)
  ImmediataD'aquí a dos mesos
  Les dades personals que recollides mitjançant el present formulari podran ser incloses en un fitxer per al seu tractament per l’Ajuntament de Granollers. Per donar compliment al Reglament General de Protecció de dades (2016/679) li oferim a continuació la informació bàsica sobre protecció de dades. Responsable del Tractament: Granollers Mercat. Centre de Serveis a les Empreses. Camí del Mig 22, PI Palou Nord 08401 Granollers. Correu electrònic: emprenedoriagm@granollers.cat. Finalitat: Atendre la seva petició de registre i alta al directori. Legitimació: Consentiment. Destinataris: Les seves dades personals no es cediran excepte en cas d’obligació legal. Drets dels titulars: D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament i oposició al tractament, dirigint-se al correu electrònic empresagm@juntament.granollers.cat.
  Avís Legal  Per donar compliment al Reglament General de Protecció de dades (2016/679) li oferim a continuació la informació bàsica sobre protecció de dades.
  Responsable: Granollers Mercat
  Finalitat: Enviar-li comunicacions relacionades amb els nostres serveis.
  Legitimació: Consentiment.
  Destinataris: Les seves dades personals no es cediràn excepte en cas d’obligació legal.
  Drets dels titulars: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al correu electrònic: empresagm@ajuntament.granollers.cat
  Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí (ni no hi ha enllaç indicar la pàgina web. 
  Així mateix, i d’acord amb l’establert en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol•licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes, serveis o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.
  Li informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l’adreça de correu electrònic emprenedoriagm@granollers.cat