Nous Professionals Digitals

Data d’actualització: 18/06/21

web @kiwivisual

Disseny gràfic i desenvolupament web que oferim especialment a pymes que vulguin tenir visibilitat i valor de marca en la seva imatge.
GRANOLLERS

WEB @commumaagency

Som una petita empresa centrada en la comunicació digital. Creiem que una comunicació efectiva, d’acord amb les necessitats de la teva empresa, és essencial per crear valor de marca i captar el client final desitjat.
CARDEDEU

FOTOGRAFIA

Soc un fotògraf amb una àmplia experiència en fotografia publicitària i corporativa per empreses i autònoms.
L’AMETLLA DEL VALLÈS 

ESPECIALITATS DEL DIRECTORI

DIRECTORI DE PROFESSIONALS

Ets emprenedor o empresa i cerques serveis professionals del sector tecnològic /digital ?

Suma al directori de talent digital

TALENT DIGITAL PER A NEGOCIS LOCALS

Professional recomenat del mes

Desde ENJOYAM agraeixo molt l’atenció, dedicació i acompanyament rebut per part de l’equip de can Muntanyola, ajudant-me a crear i traslladar el meu negoci a les xarxes. Una de les meves grans necessitats era trobar un bon fotògraf, ja que fotografiar joieria no és gens fàcil, que entengués el meu producte i la mirada que jo tenia envers les meves joies, ja que partim d’un món totalment personal i on considero molt necessari que es creï un vincle de plena confiança entre el fotògraf i el/la artista per poder crear i transmetre. Gràcies a la Nuria Lloret em va contactar amb el fotògraf col.laborador Ramón Tresens que ha cobert sobradament aquestes necessitats. Combinació perfecte entre un bon professional, que aporta més enllà de la part purament tècnica i amb una bona escolta i sensibilitat que ha permès que la feina fos un plaer. Espero i desitjo que el resultat parli per sí sol. Moltes Gràcies. ENJOYAM..